Visgilde Kotter

Steenstraat 25
7571 BH Oldenzaal
T: 0541-768410
E: info@kotter.visgilde.nl

Thiemsbrug 45
7551 EZ Hengelo
T: 074-3490355
E: info@kotter.visgilde.nl

Stomen

"Koken op de stoom van kokende vloeistof, bijvoorbeeld in een vispan"

De vis voor het stomen goed met peper en zout inwrijven. Verwarm een laagje water tot het kookpunt. Leg de vis op een beboterd bord, leg er tweede bord op en zet dit op de pan. Stomen kan worden toegepast op zowel hele vissen als filets.

Hulpmiddel: een stoompan/een stoommandje
Bereidingstijd: ongeveer 8-10 minuten laten stomen.

Visgilde Kotter

Steenstraat 25
7571 BH Oldenzaal
T: 0541-768410
E: info@kotter.visgilde.nl

Thiemsbrug 45
7551 EZ Hengelo
T: 074-3490355
E: info@kotter.visgilde.nl